Missie Hoogwaardig kwalitatieve en persoonlijke zorg leveren voor de bewoners van Gooisch Leven. We willen een vertrouwd en veilig thuis creëren en leveren waar nodig zorg op maat. Samen met bewoners en hun familieleden zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven van de bewoners wat extra kleur en warmte te geven. Daarbij is veel oog voor eigenheid en de vitaliteit van bewoners. Er is altijd ruimte voor sociaal contact, ontmoetingen, lekker bezig zijn, leuke uitjes of juist even wat gewenste rust. Het leven moet persoonlijk, warm, respectvol én fijn zijn bij Gooisch Leven!  

Visie Iedere bewoner is bij ons uniek. Mensen mogen zichzelf zijn en worden gezien. Iedereen heeft een eigen verhaal en eigen talenten. Met onze bewoners kijken we wat zij nog zelf kunnen én willen doen, zodat ze zich waardig voelen en de zelfredzaamheid gestimuleerd en zo lang mogelijk behouden wordt.  

Gooisch leven streeft écht naar het allerbeste voor bewoners, hun dierbaren en onze medewerkers. Dat kan alleen op basis van goed luisteren naar elkaar en wederzijds vertrouwen.